Tips til hyggelige sommerferieaktiviteter med dine børn

Sommerferien nærmer sig, og du har helt sikkert flere uger, hvor dine børn er hjemme og skal underholdes. Det kan hurtigt blive nogle lange uger, hvis du ikke har planlagt noget. 

Men rent faktisk behøver I ikke at tage væk fra hjemmet for at hygge jer. Der findes en masse hyggelige aktiviteter, som I kan give jer i kast med derhjemme.

Det kan du lave i sommerferien med børnene

  • Byg en hule udenfor – Hvis du bor i et hus med have, kan du bygge en hule udenfor med dine børn. I kan eventuelt også slå et telt op. Om aftenen kan I alle sammen lægge jer i hulen eller teltet med nattøj på og læse en god bog eller lignende. Det kræver bare, at du har noget lækkert nattøj til piger eller drenge.
  • Lav en skattejagt – En skattejagt er altid sjov og hyggelig. Du kan lave en skattejagt både indenfor og udenfor alt efter vejret. Du kan selv lave en helt fra bunden, eller du kan finde nogle online. Det er helt op til dig, om du vælger at gøre det ene eller det andet. Lige meget hvad vil dine børn elske denne aktivitet.

Hyg jer med et puslespil – Hvis dine børn har en alder, hvor de kan lide at samle puslespil, er dette en perfekt sommerferieaktivitet. I kan blandt andet vælge et puslespil med en del brikker, så det tager noget tid at færdiggøre. Er puslespil ikke noget for dig eller dine børn, så spil et andet spil.