Misioo’s boldbassin der styrker barnets motorik

Misioo

Misioo’s boldbassin 

Med et boldbassin fra Misioo styrkes barnets motoriske evner på rigtig mange måder. Bolde er nemlig et utrolig godt redskab når barnet skal stimuleres, da det hjælper barnets udvikling i meget høj grad. 

Et barn har brug for at mærke forskellige former for stimulanser, helt fra spæd. Dette er vigtigt for at barnet udvikler sig optimalt. Med et misioo boldbassin, er der rig mulighed for massere af sjov og ballade, samtidig med at barnet udvikler sine motoriske evner. 

Ved at barnet prøver at lege i et Misioo boldbassin, styrker det barnets bevægelighed i at man hele tiden leger rundt i boldene, og dermed er i konstant bevægelse. Det giver en rigtig god kropsbevidsthed, hvilket er vigtigt for barnets selvtillid og selvforståelse. 

Når barnet kravler rundt i et Misioo boldbassin styrker man samtidig også barnets smidighed, hvilket også er utrolig vigtigt for barnets motorik og styrke. Dette er noget der kan påvirke at barnet får en bedre form for indlæring, da det stimulere så mange sanser på en gang. Bevægelighed er generelt utrolig vigtigt for barnets indlæring. 

Massage med bolde fra Misioo

Har dit barn også svært ved at ligge sig til at sove? Bolde kan være med til at hjælpe dit barn med at falde til ro om aften. Vidste du, at ved at massere dit barn med en bold om aften, kan dit barn blive helt afslappet og rolig. 

Gør det til en hyggelig aftenrutine at hvis der er en aften hvor dit barn har svært ved at falde til ro, kan du massere dit barn på forskellige kropsdele. Dette er igen med til at bidrage til at øge kropsbevidstheden.

Imens massagen er igang, så er det også vigtigt at italesætte de forskellige kropsdele, og forklare barnet om at når man massere visse punkter, hjælper det med at få muskler i en bestemt kropsdel til at slappe af. 

Sjove kaste og gribe lege med Misioo bolde

Ved at lave sjove lege med Misioo, hjælper det barnet med at lære at gribe og kaste. Gribe og kaste legen er noget der stimulere barnet helt utrolig meget. For det første styrker det barnets øje for bolde, ved at forsøge at ramme. Generelt styrker man barnets øje-hånd koordination, da det også handler om at kunne få en høj koncentration, samtidig med at man ligger lidt kræfter i at få bolden op i luften. 

Skal der værre større udfordringer i det, kan man eventuel inddrage en ring som man skal kaste igennem. På den måde styrker man barnets forståelse af afstand, kræfter og boldøje. 

Derudover kan det også være en god ide med en leg hvor man skal trille bolden hen til hinanden. Sæt jer overfor hinanden med spredte ben og sørg for at trille bolden frem og tilbage til hinanden. På den måde får barnet en god fornemmelse af hvor meget det kræver at 

Styrk balancen med misioo boldbassin

Misioo boldbassin er med til at styrke balanceevnen ved dit barn, da barnet blandt andet kan øve sig i at sparke til en bold, og dermed skal koncentrere sig, samtidig med at stå på et ben. På den måde styrker man barnets motorik, og evne for at kunne stå lige