3 eksempler: Hvilket bæreredskab til de små børn passer til dig?

Som nybagt forældre eller fornyligt forældre til endnu et barn opstår spørgsmålet om, hvilken form for redskab til at bære dit lille barn tæt og godt, der passer bedst til dig. Der findes mange metoder, som mange mennesker har forskellige holdninger til, og derfor findes der nok også et udstyr som passer lige præcis til dig og dine individuelle ønsker og behov. Følg med videre her og læs mere om tre forskellige eksempler på bæreredskaber til de små børn.

Hvis du ønsker at kaste dig ud i at vikle selv

Hvis du har gjort op med dig selv at du godt kunne tænke dig at bruge typen af bæreredskab der kaldes for vikler, så kunne en fastvikler måske være noget for dig. For eksempel er en vikler meget velegnet til de lidt ældre og tungere babyer på grund af den måde som den skal vikles på. Der findes typer der også egner sig bedre til de nyfødte, for eksempel typen strækvikle. Begge typer giver støtte og er komfortable for dem der bærer den.

Den hurtigere løsning

En anden mulighed er en løsning som mange har anvendt igennem tiden. Nemlig den klassiske bæresele. Denne type af bæreredskab skal du blot klikke sammen, og så kan barnet nemt placeres i den. Mange mennesker føler sig trygge ved denne mulighed, da det ikke involverer nogen vikling sammen af materialet, af den der bærer den. Denne form for bæreredskab er også behagelig og komfortabel for bæreren.

En tredje god mulighed, som også er nem

Det tredje eksempel på et bæreredskab som forældre benytter sig af, er ringslyngen. Ringslyngen mener mange er nem at bruge, dog skal man med alt andet lige have tid til at sætte sig ind i hvordan den fungerer. Denne form for bæreredskab er også en mulighed for barnet at sove i.