Gør klar til din babys første store begivenhed

En barnedåb er en helt speciel begivenhed. Det er en spændende dag, da barnet hermed får sit navn officielt. Men barnedåben er også en fejring af det lille nye liv på jorden. Det er barnets første store begivenhed, hvorfor der skal gøres noget særligt ud af dagen. Her kan du få inspiration til, hvordan du gør klar til barnedåben.

Start med at sende invitationer ud

Der findes ikke et specifikt tidspunkt i forhold til, hvornår du skal holde barnedåb. Dog holder de fleste den, når barnet er omkring tre måneder. Du bør sende invitationer ud i så god tid som muligt, så du er sikker på, at alle dem, du inviterer, kan den dag, der er barnedåb.

Find lokaler, hvis der ikke er plads derhjemme

Du skal som regel være tidligt ude, hvis du skal leje lokaler i forbindelse med at holde barnedåben. Derfor er dette noget, som du måske allerede bør ordne, inden baby melder sin ankomst.

Få styr på mad, drikke og servering

Næste skridt er, at du skal beslutte, om du selv skal lave maden, eller om den skal bestilles udefra. Når det kommer til drikkelsen, kan du bestille den online, så den kommer direkte hjem til dig. Ønsker du at bruge serveringspersonale, skal du også finde en eller flere personer, der kan hjælpe dig på dagen.

Husk dåbspynt og børneaktiviteter

Du skal ligeledes huske at købe diverse dåbspynt, så det bliver en festlig barnedåb. Kommer der mange børn, er det værd at lave et legeområde med et boldbassin og andet legetøj.