Få tips og inspiration til at håndtere ferie med jeres børn

Det kan være svært at vide hvordan man skal håndtere en rejse med din familie, især hvis det involverer børn. En familieferie kan nemt blive for uoverskueligt at planlægge, for de fleste familieferier med børn plejer at foregå børnevenligt. Typisk vil man tage hensyn til at børnene kan trives godt og at der er de faciliteter et barn normalt vil benytte og have det sjovt med.

Udover dette vil man også hen til et miljø børnene kan hygge sig i, og derudover også være et sted hvor der kan være mad til selv det mest kræsne barn. Der findes heldigvis mange gode hotelkoncepter til unge skandinaviske børnefamilier, så det kan måske blive en del nemmere for jer som familie at slappe helt af og nyde jeres ferie. Så dette er noget man kunne overveje, hvis man er på ferie med børn. Det kan også generelt være en god ide at tjekke hotellets faciliteter, inden i booker jeres hotel, for I skulle nødig stå og mangle noget.

Hvad skal I huske til jeres fly tur?

Når I skal planlægge jeres fly tur, er det også vigtigt at huske at børn under 2 år ikke får deres eget sæde. Du kan dog efter eget behov godt bestille et ekstra sæde. Det er også muligt at få lov til at bestille en vugge til flyet, hvis dit barn har brug for det. Det kan være en god i de at bestille i god tid, da antallet af vuggerne er begrænset. Det er også gratis for jer at medbring en barnevogn på flyet, det er dog ikke sikkert at man må bringe barnevognen til gaten. Du kan kontakte din lufthavn om yderligere information.

Husk solbeskyttelse

Ferie med børn, kan være vanskeligt og endda risikofyldt, når man er på besøg hos de varme lande. Så søg altid skygge, og husk solcremen med en høj solbeskyttefaktor.