Hjælp dine børn til et bedre overblik i hverdagen

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange familier, der ofte kan opleve en kamp i hverdagen. Det er særligt noget, der kan skyldes børn, der har nogle særlige behov, eller som kan have svært ved at affinde sig med netop en stresset hverdag.

De kan have brug for den ro, der er at finde i visheden om, hvad der kommer til at ske, og derfor er det for mange familier givende at sørge for struktur over aktiviteterne – selv helt ned til de små opgaver som for eksempel at få børstet tænder.

Derfor bør du benytte dig af piktogrammer

Hvis det er noget, som du kan nikke genkendende til, eller hvis du oplever børn, der kan have svært ved at håndtere den omskiftende hverdag, så kan det være givende for dig at tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; ciha.dk.

Her er det nemlig muligt for dig at finde et bredt udvalg af piktogrammer, som kan vise sig at være lige præcis det hjælpemiddel, du mangler i hverdagen med dine børn. Her er nemlig tale om et værktøj, der er givende i mange hjem, og som sørger for mere rolige og afklarede børn.

Et hjælpemiddel der skaber struktur og overblik

Piktogrammer er små billeder, som du kan placere på væggen, en tavle eller et andet sted i dit hjem, hvor dit barn ofte kommer forbi. På billederne ses nogle dagligdagsting som for eksempel tandbørstning, opvask eller andet. Disse kan så placeres i en række, således barnet kan danne sig et overblik over, hvad der kommer til at ske i løbet af dagen, samt hvilken rækkefølge det vil ske i.

På den måde er piktogrammer et visuelt hjælpemiddel til familier, der ønsker struktur og overblik i hverdagen samt mere selvstændige børn og nær så mange konflikter.

Smukt illustreret med billeder, der er lette at forstå

Piktogrammerne er tegnet og illustreret, så de er så lette at forstå som muligt. Derfor fremgår de i en god størrelse og med flere farver, nuancer og detaljer – dog stadig i et enkelt udtryk. Disse piktogrammer, som du kan finde hos Ciha, er lavet, således de synes både tiltalende og sjove for børn at beskæftige sig med, og derfor kan du komme til at opleve et glimt af forventning og spænding ved at se, hvad dagen byder på.