Giv den bedste dåbsgave

Hvis du snart skal til barnedåb, men ikke har forstand på, hvad man skal give i gave til et menneske, der endnu ikke kender sit eget navn – så er du lige nu heldig.

 

Her kommer der nemlig en række idéer til dåbsgaver som er ganske pragtfulde. Det kan alt sammen købes hos Langekilde og Søn.

 

Børnebøger

 

Når barnet bliver lidt større, vil det helt sikkert elske at få læst højt for. Det er noget, som knytter forældre og bedsteforældre tættere med barnet. Sammen kan de gå ind i et børneunivers, ved at læse en god børnebog. Derfor kan du give et par gode børnebøger i dåbsgave – bøgerne vil helt sikkert blive brugt, når barnet er lidt ældre.

 

Mine første år

 

Når vi nu er ved bøger, er der en anden genial gave, som du kan give. ’Mine første år’ er en unik bog, hvori forældrene skriver minder som for eksempel barnets første ord. Bogen starter allerede ved graviditeten, hvor forældrene skriver, hvordan mor og far mødtes. Det er en virkelig sød og sjov idé med en sådan bog, der vil følge barnet gennem livet.

 

En uro med luftballoner

 

Hvis du vil give noget, som barnet allerede nu kan have glæde af, bør du give en sød uro. En uro hænger typisk over barnets seng, så barnet får stimuleret synssansen, mens han eller hun ligger i sin bløde krybbe. Du kan også få en uro med små flyvemaskiner i festlige farver og planeterne i solsystemet.

 

Nusseklud

 

En nusseklud som barnet kan have med sig overalt, er også en god idé. De nybagte forældre kan sikkert skrive under på, at der bliver slidt et par stykker op om måneden. Det er nemlig barnets favoritting at putte i munden og smide ud af barnevognen, når de er på tur.