Tips til at få dine børn til at tage vitaminer

Det er ikke alle børn, der er vilde med at tage vitaminer. Har du et barn, som nægter at tage sine vitaminer? Så kan det være, at du er på udkig efter gode råd til, hvad du kan gøre. Heldigvis findes der flere tips, der kan hjælpe dig. Læs med videre her.

Sådan får du dit barn til at huske sine vitaminer

  • Gør det til et ritual – Både voksne og børn har gavn af en fast rutine i dagligdagen. Det er altså en fordel at gøre det til en del af dit barns daglige rutine, når det kommer til at tage vitaminpiller.
  • Gør det sjovt – Hvis dit barn ikke er vild med at tage vitaminer, bør du gøre det sjovt. Børn elsker at have det sjovt og er mere tilbøjelige til at gøre noget, hvis det er sjovt. Du kan gøre det at tage vitaminer til noget, som dit barn ser frem til. Det kan du gøre ved at synge en sang, lave sjove ansigter eller lignende, når dit barn tager vitaminerne.
  • Tag vitaminer sammen med dit barn – Børn kan godt lide at efterligne mennesker, der er ældre end dem. Desuden ser dit barn op til dig, så du kan opmuntre ham eller hende til at tage sine vitaminer ved selv at gøre det.
  • Vælg børnevitaminer med en god smag – Det er helt klart et plus, hvis du vælger børnevitaminer med en god smag. Kan dit barn lide smagen, er der en stor chance for, at han eller hun nyder at spise vitaminpillen.