Kreative ting, du kan lave med børnene

Beautiful Filipino elementary age art student smiles while working on a painting in art class.

Det er super hyggeligt at tilbringe tid med sine børn, uanset hvor gamle de er. Før man har set sig om, er de nemlig blevet voksne, og man fortryder, at man ikke har tilbragt mere tid sammen med dem. Måske du gerne vil lave nogle kreative ting med dine børn? Så kan du her finde ideer til, hvad i kan lave.

 

Modellervoks og ler

Der er en masse kreative ting, som du kan lave med dine børn, som de helt sikkert også vil synes er super sjove. En af dem er modellervoks. Dette er noget, som virkelig vil give dine børn mulighed for at udfolde sig kreativt på en sjov måde. Her kan i forme en masse forskellige ting sammen, og bare hygge jer med denne kreative aktivitet. Find modellervoks i mange farver her.

 

Noget andet du kan lave med dine børn, er ler. Dette er et projekt, som godt kan gå hen og blive en smule beskidt – det er derfor en god ide med en dug eller lignende, som i kan ligge på bordet. I kan jo eventuelt købe noget selvhærdende ler, som ikke skal brændes, men som tørrer efter et par dage. Så kan i jo male de ting, i har formet et par dage efter, når det er tørt.

 

Simple aktiviteter som at male er også sjovt

Når du skal finde noget kreativt, som du kan lave med dine børn, behøver det slet ikke at være så svært. I kan nemlig lave noget helt simpelt som at male. Det vil børnene uden tvivl synes om, og det er ikke noget, der kræver særligt meget.

 

Måske i allerede har maling, pensler og papir derhjemme? Så handler det egentligt bare om at komme i gang. Det kan være en god ide at give børnene forklæder på, så de ikke kommer til at male på tøjet.