Skab minder for livet på en idrætsefterskole

Er du eller dit barn vild med idræt? Så kan et ophold på en idrætsefterskole være det perfekte valg efter folkeskolens afslutning. Udover at blive udfordret og udvikle sig i idræt giver efterskolelivet mulighed for at skabe venner og minder for livet.

Hvordan lyder idræt og fællesskab med venner dagen lang? Det er hvad du får i et helt skoleår i træk, hvis du vælger en idrætshøjskole. Hvad endnu bedre er, så stopper fællesskabet ikke, når skoleåret slutter, og du vil stå tilbage med minder og venner for livet. Hvis det lyder som noget for dig eller dit barn, kan du besøge vgie, som tilbyder lige netop dette. I en alder hvor du udvikler dig ekstremt meget personligt er der få steder, som er bedre at gøre det end på en idrætsefterskole.

Et væld af muligheder for at dyrke forskellig idræt

På idrætsefterskolen, som er linket til ovenfor, kan du vælge mellem en lang række af forskellige sportsgrene, så du kan skræddersy et efterskoleophold til dine interesser. Det kan fx være, at du er interesseret for springgymnastik eller har lyst til at udfordre og udvikle din koordination til rytme. Badminton, fodbold og håndbold er bare nogle af de mere gængse sportsgrene, som du kan vælge imellem, men der findes mange andre spændende muligheder. Du kan fx også vælge skøjte, ishockey eller e-sport. På fodbold-spring linjen kan du kombinere fodbold med gymnastik og få det bedste fra begge verdener. Med andre ord kan du vælge en sportsgren og linje, som passer perfekt til dig samtidig med, at du får den fantastiske oplevelse det er at gå på efterskole. For udover de mange sjove og udfordrende timer brugt på idræt, vil du også stå tilbage med et fællesskab, som varer ved hele livet. Idrætsefterskole er derfor det oplagte valg til dig, som vil skabe minder, dyrke idræt dagen lang og udvikle dig personligt på samme tid.