Få det hvide smil igen

Det kan være, at du i et godt stykke tid har gået rundt og været ked af, at du har misfarvninger på tænderne. Der kan være mange grunde til, hvorfor dine tænder er blevet misfarvet, men der er heldigvis nogle muligheder for, hvordan du bliver glad for dit smil igen. Tandblegning hos Tandlægerne No. 68 kan være effektivt for dig, der drømmer om hvidere tænder. Inden du bestiller tid til dette, kan du læse videre her for at blive klogere på denne ydelse og på tandmisfarvning.

Grunde til misfarvning

Der kan være flere forskellige årsager til dit problem, hvor det i høj grad er grundet det du drikker. Hvis du f.eks. drikker meget kaffe, kan dette faktisk gøre dine tænder mindre hvide. Det samme gør sig gældende, hvis du er ryger, da dette også kan påvirke farven på dine tænder. Derudover kan et hårdt slag eller alderdom være grunden til, at du ikke længere er glad for at åbne munden. Som sagt kan du ændre på dette gennem en tandblegning. Det er dog en god idé, hvis du skærer ned på dit kaffe-eller cigaretforbrug efterfølgende, så du kan få det bedst mulige resultat.

Værd at vide når du vil have hvide tænder

For at fjerne misfarvningen kan en tandblegning være det rette for dig. Du bliver vejledt af et dygtigt personale, hvor du får en tandskinne og blegegel med hjem. For at få et hvidt smil skal du bruge denne skinne og blegegelen i nogle uger. Herefter skulle du kunne se en klar forskel. Det er som sagt vigtigt, at du passer godt på dine tænder, så der ikke opstår problemer senere hen. Derfor skal du selvfølgelig huske at børste dine tænder hver dag. Mange glemmer også at bruge tandtråd, men dette er altså fornuftigt for dig, der vil passe godt på dit nye smil.