Står du med et dødsbo? Få advokathjælp til skifte

Det er hårdt at have mistet et familiemedlem, uanset hvordan forholdet til den afdøde var. For selv hvis forholdet var betændt, står du som partner, barn eller særbarn til den afdøde stadigvæk for at håndtere de juridiske og økonomiske følger af dødsfaldet. Dødsboet skal gøres op, så alle får deres arv. Er der uskiftet bo, overtager den længstlevende ægtefælle formuen. Privat skifte er også muligt.

Dødsbo i Midtjylland? Find advokat til dødsbo i Herning

Sidder du i det midtjyske og ønsker hjælp til at finde en løsning, der kommer alle arvinger til gode, hvad gælder behandling af dødsbo, kan du fx finde en advokat til dødsbo i Herning. Hos en advokat kan du for det første få viden om, hvordan Skifteretten griber behandling af et dødsbo an, og hvilke muligheder du har for udlevering af dødsbo til privat skifte, hvor de efterladte selv finder en løsning.

Efterlod afdøde et testamente? Det skal du forholde dig til

Efterlod den afdøde sig et testamente, skal det efterleves. Tvangsarven gør, at arvinger til en afdød altid vil arve i hvert fald en del af afdødes formue, medmindre vi fx taler om uskiftet bo, hvor arven først gøres op ved den længstlevende ægtefælles dødsfald. Men hvor meget arvinger står til at arve i øvrigt, og hvilke evt. krav de skal leve op til for at arve, afhænger langt hen ad vejen af testamentet.

Er en advokat mærket efter Trygt Boskifte-ordningen?

Leder du efter en dygtig advokat til at hjælpe dig med at få udleveret et dødsbo til privat skifte, og som efterfølgende kan hjælpe jer som arvinger med at finde en løsning, der falder i alles smag? Så kan du lede efter én, der er mærket efter den frivillige mærkningsordning Trygt Boskifte, hvor at advokater forpligter sig til at oplyse kunder om deres rettigheder og handler efter en tjeklistes krav.