Sådan spiser du sund mad med hele familien

Spis sunder med familien

Skal vi ikke hurtig blive enige om, kære læser, at vi fleste godt kunne trænge til at vi ville være godt tjent med lidt mere grønt. Lidt mere sundt, ikke. Så hvordan gør man det?

Inspireret af Mark Twains klassiske sætning: At skrive er nemt. Du skal bare strege alle de forkert ord over, er det også nemt at sundt. Du fjerner bare alle de usunde råvarer.

Færdigretter der er har allieret sig med sunde ingredienser

Tilsætningsstoffer. Du har hørt om dem, men aldrig mødt dem personligt, om end inviteret dem ind i din mund – ofte uden at vide det, eller mod din vilje. Det er en kunst i dag, at købe færdigretter, der ikke har et (unaturligt) højt indhold af sukker og salt, samt e-numre nok til at starte et ekseptionelt simpelt elfabet. Men hvordan gør du som Mark Twain og fjerner dem tilsætningsstofferne. Du køber mad, eller en hel måltidskasse, fra en producent, der ikke propper tilsætningsstoffer i sin mad. Det er vist på tide, at du bliver introduceret for Bonzo.

Til sundhed og slankhed

Skal hele familien spise sundt, kræver det ofte en del skrællen, skurren, skæres og skylles af grøntsager. Og det tager tid. Hvordan får man laver man mad der sundt, lavet fra bunden, og grunden bare skal i munden? Bonzo har mad, passer til de sundhedsfikserede. Hvis du er på keto, har vi mad der passer til en keto frokost, hvor maden også virker til en kalorielet aftensmad. Det eneste det kræver er, at du vælger, om du vil have kød eller en vegansk udgave. 

Så tag et nærmere kig på Bonzos sortiment af mad eller måltidskasser, og vælg, hvad der er den rette løsning for dig.