Guide til op pyntning af brylluppet

Den store dag er noget helt specielt, og med den rigtige fest bliver det noget ganske særligt. Det er derfor vigtigt at finde de rigtige ting, som kan gøre festen helt perfekt. Men hvor skal man starte? Og hvordan får man festen til at se ud som det har gjort i ens hoved i årevis?

Hvilket slags bryllup skal i have?

For det første skal man tage udgangspunkt i hvilken type af bryllup der er tale om? Er det en lille anonym fest, kun få ganske få udvalgte? Eller skal det være en storslået fest hvor selv naboen er inviteret? På denne måde kan man også tage stilling til hvordan der skal pyntes op. Dertil skal det udvælges ud fra hvor brylluppet skal holdes? Måske er det i et stort lejet festtelt, måske en stor gildesal med lyskæder i loftet og plads til et stort dansegulv eller måske er det et lille lokale på den lokale kro. Stedet er med til at sætte rammerne for temaet.

Udvælg en stil og tema

Når det kommer til tema, er det vigtigt at man vælger et bestemt. Det kan hurtigt blive rodet, særligt for gæsterne, at komme ind i et rum der er fyldt op med forskelligt pynt. Udvælg derfor nogle farver som du og din forlovede gerne vil have. Det kan være at det skal være et bryllup i hvide nuancer med lilla blomster? Det kan også være at guirlanderne skal repræsentere regnbuens farver, og at man derfor holder alt andet i sarte toner. Det kan også være at man vil repræsentere et land og derfor har et tema med dets farver? Se mere, og bliv inspireret til alle de forskellige ting der er at vælge i mellem, måske er der noget du aldrig havde haft i tankerne?

Husk at nyde festen

Når alt dette er sagt er det vigtigt at nyde festen. Man kan komme til at tænke så meget på op pyntning og hvor perfekt man ønsker festen skal være, i stedet for at være i nuet og nyde den sammen med dem man elsker. Det kan være, at man skal starte sin polterabend ud med at pynte op, imens man hører en masse god musik sammen med ens bedste venner? På denne måde bliver det en sjov og hyggelig proces, som man kan se tilbage på med gode minder.