Skab det perfekte udekøkken til dit behov

Når sommeren stille og roligt indtager det danske land, begynder vi danskere også at anse ethvert solstrejf som en mulighed for at tage grillen frem. En rigtig sommeraften er ikke en rigtig sommeraften uden en grill. Derfor er der intet bedre end at smække et par hakkedrenge på grillen eller finde nogle lækre pølser frem.

Og hvis du ofte går ude og tænder op i grillen, kan man jo overveje at have sit helt eget udekøkken i nærheden af grillen.

Hvilket udstyr skal man have til et udekøkken?

Der er ikke noget, som er rigtigt eller forkert. Et udekøkken kan være ret så basalt, eller det kan bestå af en masse forskelligt udstyr. Derudover kommer det også an på, hvad du har af ønsker og behov.

Vil du gerne stå ude i solen og hakke grøntsager og frugt, så er et stålbord helt perfekt for netop dig. Det er også det perfekte at have ved siden af grillen, når du skal bruge en ekstra hånd til tilberedningen.

Hvis I er en rigtig pizza-familie, kan det også være til stor gavn at have en pizzaovn. Det vil i hvert fald med sikkerhed falde i god jord hos ungerne. Med en pizzaovn kan I få smagen af en rigtig ovnbagt pizza på vaskeægte italiensk stil.

Du kan finde mere inspiration og alt til et udekøkken her.

Kan et udekøkken stå udenfor i det danske vejr?

Selvom det hedder et udekøkken, er det altid en god ide at spørge producenten eller sælgeren, om udstyret kan tåle at stå udenfor i det danske vejr. Men som ofte vil udstyr og grej i rustfrit stål sagtens kunne stå udenfor, hvad end det drejer sig om regn eller sølskin. Dog kan det henover vinteren anbefales at lægge et overtræk eller lignende henover tingene, så der ikke sker noget i vinterhalvåret.