Skab den rette julestemning til julefrokosten

Er det blevet din tur til at holde julefrokost for familien eller vennerne? Så kan du give dem en uforglemmelig julefrokost ved at skabe den helt rette julestemning. For at skabe en rigtig god juleatmosfære er der flere faktorer, der skal gå op i en højere enhed. Du skal derfor være opmærksom på, at du går helhjertet ind i opgaven.

Julebordet er vigtigt

Julebordet er en vigtig ting, da bordet er med til at skabe en hyggelig stemning. Derudover er julebordet en indikator i forhold til, hvad dine gæster kan forvente, når de er til julefrokost hos dig. Du bør altså have fokus på din julebordpynt.

Det er op til dig at beslutte, hvilke farver du vil have på bordet. Det kan eksempelvis være de klassiske grønne og røde farver. Eller måske er du mere til sølv og guld? Det er også værd at kigge nærmere på, om der skal være glitter og glimmer på bordet.

Hav julepynt både indenfor og udenfor

Sørg for at have en smule julepynt og julelys udenfor, så dine gæster bliver mødt af julen allerede inden, at de træder ind ad døren. I entréen bør der ligeledes være julepynt således, at julen følger dine gæster hele vejen ind i stuen og køkkenet.

Det er ydermere en god idé at have lidt julepynt og eventuelt et tændt stearinlys på toilettet. Du bør simpelthen have julepynt alle de steder, hvor dine gæster opholder sig.

Julemusik er et must

Sidst men ikke mindst bør du have noget julemusik kørende i baggrunden. Det vil sætte prikken over i’et.