Praktisk indretning med stil

Trænger du nogle gange til, at du har forskellige løsninger i din indretning, som både er praktiske og ser godt ud? Det kan handle om mange forskellige ting, og nogle gange ligger løsningen faktisk lige til højrebenet, selvom man måske har haft svært ved at gennemskue, hvad det egentlig er, man mangler. En af de ting, der er blevet meget populære igennem de seneste par år, er bakkeborde. Bakkeborde er praktiske, men de fylder ikke ret meget i landskabet, og da de har hjul under, kan de nemt flyttes rundt.

Nogle af dem er endda lavet i et materiale, der er rimeligt robust – du behøver altså ikke at være bange for, at der bliver sat ringe i bordets overflade, hvis der står et fugtigt glas, da du nemt bare kan tørre over med en fugtig klud. Det gør det lidt nemmere at holde styr på, at det bevarer dets fine udseende. Du kan se her, om ikke du kan finde et nyt bakkebord, du kan lide.

Til kryds-og-tværser eller den nemme servering?

Bakkeborde har typisk to hylder, så du kan bruge den nederste til opbevaring og den øverste til en egentlig servering. Du kan nemt stille det, så du har det i nærheden af den stol, du gerne vil sidde i. Så kan du uden problemer lige få en kop kaffe eller en skål med snacks til at stå på det, så du altid har det lige ved hånden – og du kan lægge diverse magasiner eller sudokuer på nederste hylde.

Når du indretter, er det altid en god idé at have for øje, om du kan skabe simple og praktiske løsninger, eller om møblet, du har overvejet, i virkeligheden bare kommer til at stå og fylde. Det er rarest, når man kan se, at man har gjort noget godt for indretningen, uden det føles rodet eller proppet.