Pixojet – En alsidig webshop, som skal besøges!

Blækpatroner og lasertonere, kontorartikler, legetøj til børn, elektroniktilbehør til mobil, pc og tablet …

Ja, der er næsten ikke dét, som webshoppen Pixojet ikke har i sit sortiment!

Er du ikke allerede bekendt med Pixojet, så kom til tasterne og tjek virksomhedens spændende produktunivers ud.

+8.000 varenumre er i skrivende stund tilgængelige, og over 90% af alle varenumrene findes på lager, så du kan afgive en bestilling i dag og få glæde af den dagen efter.

Gå til siden her.

Kompatibelt blæk og toner – Kerneprodukter og eksistensgrundlag

Til trods for, at Pixojet.dk i dag er en alsidig webshop, så har det ikke altid været sådan.

Da virksomheden først så dagens lys tilbage i 1982, beskæftigede man sig kun med kompatible blækpatroner og tonere til printere, så kunderne kunne købe billigere alternativer til dyre, originale forbrugsstoffer.

Det var nemlig Pixojets ønske og årsagen til, at virksomheden blev til; danskerne skulle have mulighed for at takke nej til dyre printerpatroner og lasertonere og i stedet have mulighed for at vælge kompatible alternativer, så de kunne udskrive billigt og ikke dyrere end højest nødvendigt.

Og muligheden blev da og bliver til stadighed også benyttet af de mange handlende hos Pixojet!

Trods muligheden for at lægge originale printerpatroner og lasertonere i kurven, så er det de kompatible forbrugsstoffer, som flere hundrede privatkunder og erhvervskunder fra hele landet primært strømmer til webshoppen for på daglig basis.

Og med god grund…

De kompatible printerpatroner og tonere leverer en oftest upåklagelig udskriftskvalitet, og de indeholder som regel mere forbrugsstof til lavere priser end originale blækpatroner og lasertonere.

Bestiller du kompatibelt blæk og toner igennem Pixojet, tilbydes du desuden en udvidet 5 års reklamationsret, og du garanteres den laveste net pris i Danmark med prisgaranti.

Egen importerede legesager og elektroniktilbehør er et hit!

Ser man bort fra kerneproduktgrupperne printerpatroner og lasertonere, udmærker Pixojet sig også i stor stil på udvælgelsen og salget af egen importerede legesager til børn samt forskelligt elektroniktilbehør.

Særligt opladere til Macbook samt det magnetiske konstruktionslegetøj Magsmarters og Magnetic Tiles rangerer højt på Pixojets bestseller-liste.

Kendetegnende for ovenfornævnte importvarer er, at de alle minder om væsentligt dyrere originalprodukter, både hvad angår design, kvalitet, funktionalitet og ydeevne; hos Pixojet skal du dog ikke betale mere end højest nødvendigt for produkterne
– præcis som med de kompatible printerpatroner og lasertonere.

Har dette lille skriv vakt din interesse for Pixojet, så gå til siden og tjek det spændende univers ud; du vil blive overrasket over alle de ting, som du her kan lægge i kurven og bestille på nem og hurtig vis!