Hvad med væggene? Se specielle løsninger inden for vægpynt

Væggene er noget af det sidste, folk tænker på, når de skal møblere og dekorere et nyt hjem. Det er der et par grunde til. For det første skal alt i forhold til skabe, væglamper og sofaer være på plads, før det overhovedet giver mening at se på, hvad du skal pynte den smule væg, der blev tilovers med. For det andet er vægpynt ikke funktionelt på samme måde som møbler, så vægpynt forglemmes tit.

Derfor skal du overveje akustikpaneler

Men noget vægpynt giver det faktisk god mening at smide penge efter, fx akustikpaneler, du bl.a. kan få inde på https://wallshop.dk/ sammen med en masse andet inden for vægpynt. Hvad gør et akustikpanel i grunden? Du kan nok udlede af navnet af navnet, at det er noget med lyd, men helt konkret hjælper panelerne med at tage brodden af den støj, der tordner mellem hjemmets vægge.

Hvad kan spejle og korkvæg byde ind med?

Ønsker du at give indtryk af, at dit nye hjem rummer flere kvm, end hvad der faktisk er tilfældet? Så er spejle en god måde at gøre det på. Vælger du fx at beklæde et stykke væg med spejle fra gulv til loft, vil rummet som helhed se mindre indelukket ud. Du kunne nu også overveje at dekorere med korkvæg, der ikke får hjemmet til at se større ud, men som har en naturligt varmeisolerende effekt.

Sæt en stenvæg op i hjemmet

Hos Wallshop.dk kan du også finde stenvæg – alt til væg har de nemlig. Stenvæg skal ikke forveksles med en stenmur. For stenvæg er en dekoration, du monterer med opsætningslim, som giver indtryk af, at væggene er murede. Som du kan fornemme, har du mange muligheder inden for dekorering af vægge, selv når vi ikke tæller plakater, malerier og broderier med. Så tjek dine muligheder online.