Tag på kør-selv-ferie med din familie

Når du gerne vil mærke solens varme stråler, så kan det være den rette tid til en lille getaway. Du kan invitere din familie med på en rejse, hvor kvalitetstiden aldrig ender. Derfor kan du vælge at tage på en kør-selv-ferie. Her får du nemlig muligheden for at besøge nogle af Europas lækreste byer, når du kører tværs gennem kontinentet for at nå til din destination. Inden du sætter dig bag rattet, er der dog nogle ting, du bør have styr på.

Er bilen i top?

Det er vigtigt, at din bil ikke har nogle skavanker, der kan gøre ferien mere besværlig. Punkteret dæk og andre problemer skal gerne tjekkes, inden I kører afsted. Du kan hos et autoværksted få tjekket om din bil er klar til kør-selv-ferien, så der ikke lige pludselig opstår nogle uforudsete problemer under køreturen.

Sådan får I den bedste tur

Når I har besluttet jer for, hvor I skal holde jeres ferie, så er det bare om at forberede jer på den lange køretur. Det er vigtigt, at bilen er godt pakket med alt, der kan blive nødvendigt. Husk også vigtige ting såsom dit pas! Det er et godt tip, hvis du sørger for at have nogle euromønter med i bilen. Når du og din familie skal på toilet, koster det nemlig ofte en euro på tankstationerne i Tyskland. Det er også fornuftigt, hvis du får smurt nogle madpakker og proppet det i en køletaske, så I kan spise, når I har lyst. Så skal der ikke bruges penge på mad senere hen. Til sidst så er det vigtigt, at du husker på, at du ikke skal presse dig selv for meget, når du skal køre langt. Byt gerne med din partner efter nogle timer, og sørg for, at I har et sted at sove, når I er trætte!