Tobias Grotkjær Elmstrøm – Folketingskandidat for Moderaterne

Tobias Grotkjær Elmstrøm er 40 år gammel og er født og opvokset i Horsens, men bor i dag sammen med hans kone Christina, hvor de sammen har to børn. Tobias Grotkjær Elmstrøm finder stor interesse for det danske samfundsforhold og har derfor taget den beslutning at stille op til folketingsvalget for Moderaterne i Østjyllands Storkreds. Tobias Grotkjær Elmstrøm er uddannet jurist og arbejder i dag som advokat. I løbet af de sidste 8 år, har han bygget sit eget advokatfirma i Aarhus, hvor han i dag har 37 ansatte.

Tobias Grotkjær Elmstrøm har aldrig før prøvet at være medlem af et parti, men igennem hans lyst og mod, vil han gerne bidrage med hans faglighed og hans erhvervserfaring i dansk politik, sammen med resten af partimedlemmerne af Moderaterne. Ifølge Tobias Grotkjær Elmstrøm mangler dansk politik mere praktisk politik og virkelighedsnær viden fra den virkelige verden.

Tobias Grotkjær Elmstrøm mener at dansk politik i dag minder for eget om et spil. Et spil hor det handler om at nedgøre sine politiske kollegaer, i stedet for at se det problem Danmarkstår over for, hvor energien og kræfterne skal bruge på at løse problemet. Ifølge Tobias Grotkjær Elmstrøm skal vi finde løsningerne uanset om vi er blå, grønne, røde eller lilla. Et af grundstenene i Tobias Grotkjær Elmstrøms liv, er at respektere mennesker og det har det været hele hans private liv og erhvervsliv.

Tobias Grotkjær Elmstrøm har i løbet af det sidste år specialiseret sig i mennesker som har været på klemme af systemet. Det er både personer som har været kriminelle, eller marginaliserede flygtninge og udlændinge. Hvis man spørg Tobias Grotkjær Elmstrøm skal vi i Danmark se mennesker som en ressource, som alle skal være med til at bidrage til at gøre bedre Danmark et bedre sted at leve i.

Tobias Grotkjær Elmstrøm mærkesager hos Moderaterne

 

Tobias Grotkjær Elmstrøm mener at vi de sidste par år har lagt flere og flere regler ned over hovederne på danskerne. Med de mange nye regler, er der blevet skabt mere bureaukrati og dermed en ineffektiv offentlig sektor, som kun er med til at give problem for iværksættere og selvstændige. De mange nye regler er selvfølgelig godt for Tobias Grotkjær Elmstrøm som advokat, men dårligt for den gængse dansker.

Tobias Grotkjær Elmstrøm kerneområder er udlændinge- og retspolitik, grundet hans arbejde samt hans personlige interesser. Dog ønsker Tobias Grotkjær Elmstrøm også at sætte stor fokus på at gøre det danske sundhedssystem bedre, end det vi har i dag. For et par år siden oplevede Tobias Grotkjær Elmstrøm selv at have sundhedssystemet på tæt hånd. Tobias Grotkjær Elmstrøm fik en blodprop i hjernen, en oplevelse som gav ham et wake-up call og et indblik i hvordan det danske sundhedssystem fungere. Her mener Tobias Grotkjær Elmstrøm at det danske sundhedssystem godt kunne bruge nogle optimeringer, for at vi i Danmark kan kalde det verdens bedste sundhedssystem.

Så hvis du mener at dansk politik har brug for rigtige mennesker, som både har livserfaring, erhvervserfaring og en faglig indsigt, så skal du stemme på Tobias Grotkjær Elmstrøm for Moderaterne.