Sådan finder du de rigtige sko

Mange bærer sko til hverdag, og det er heller ikke uset, at nogle har mange forskellige sko, enten fordi de går op i sko eller, fordi de hurtigt slider skoene op, når de bruges ofte. Der findes mange forskellige former for sko, og her er en guide til, hvordan du finder den sko, der passer bedst til dig.

Find din stil

Alt efter hvordan du klæder dig, kan det være, der er en bestemt sko, der passer bedst til dig. Fladsålede sneakers er kommet på mode, og kan ofte være med til at giv et rent og tjekket look, uden skoen er en loafer, business sko eller en løbesko. Et eksempel på en populær flad sko er Nike Air Force, som man kan se flere unge gå med.

En løbesko, kan være til dig der for eksempel gerne vil have en sko, der er god at gå i til hverdag. Det kan være du går meget på dit arbejde eller i skolen, eller dine fødder nemt bliver ømme, så kan det være, at en ekstra god løbesko, kunne være en idé til dig.

Business skoen eller loafers kan være til dig, der gerne vil have dig et mere klassisk look, da disse ofte er lavet i læder eller imiteret læder og giver et pift af klasse.

Vælg den rigtige farve

Sko findes i mange farver, og det kan være svært at vælge blandt dem alle. En sort sko er klassisk, og passer til alt slags tøj. Det kan dog også være, du synes sort bliver for dyster en farve, og så kan det være en hvid sko passer dig bedre. Hvid passer også til alt tøj, og giver mulighed for at bruge skoen til flere outfits. Du kan også vælge en enkelt farvet eller multifarvet sko, hvis du gerne vil spice dit outfit op.