En pakkevægt kan gøre en verden til forskel for dit firma!

Man forbinder normalvis en pakkevægt, med sådan en som står på posthuse, og sørger for at alle julemandens mange indkøb får den rigtige porto. En pakkevægt er relevant for alle firmaer, som sender produkter ud via en tredjepart i form af et fragtselvskab. Dette grundet at det er vigtigt at have den rigtige porto, for at undgå bøder og forsinket levering af de dyrebare varer.

Hvorfor skal jeg anskaffe mig en pakkevægt?

En pakkevægt er som sagt vigtig for at leveringen af dine varer forløber som smurt, og dine kunder kan nyde en hurtig og gnidningsfri handel. Det forholder sig således at vi i Danmark betaler porto, alt efter hvor meget vores afsending vejer. Der findes flere vægtklasser, som en pakkevægt kan være med til at identificere meget præcist. Man kan i Danmark både få en bøde for over- og underfrankering, hvilket er virkeligt ærgerligt at rode med, især hvis du er en nyopstartet virksomhed.

Hvilke pakkevægte findes der?

Alt efter hvad du sender, er der en pakkevægt til dig! Pakkevægte kommer i alt fra brevstørrelser til flere 100 kg, og helt op til 2 tons. Alt efter størrelsen/kapaciteten følger prisen med derop ad. Sender du forholdsvis små pakker – op til 75 kg, så vil en bordvægt være ideel for dig. En præcisionsvægt, som kan fortælle dig den nøjagtige vægt ned til decimalerne.