Brug din fritid på håndarbejde og mærk roen

Det kan være en rar afveksling fra dagens normale trængsler at lave noget andet om aftenen eller i weekenden. Det kan være at hækle, strikke eller noget tredje, men håndarbejde er en god form for afslapning, hvis man gerne vil bruge sine hænder og stadig mærke roen på samme tid. Det kan også være sjovt at bruge sine ledige øjeblikke på at lave noget, som man faktisk kan bruge bagefter i stedet for at læse en bog eller se en film, hvor du ikke får et fysisk produkt ud af dette.

Håndarbejde kræver tid og fortjener at blive markeret

At lave håndarbejde kan være en længere proces. Først skal du finde den helt rigtige opskrift, så skal du finde det rette materiale og bagefter skal du bruge et godt stykke tid på faktisk at skabe dit lille mesterværk. Sådan et arbejde fortjener et ordentligt mærkat; dit mærkat! Hos ikastetiket.dk kan du finde mærkater til at sætte i din strikkede trøje eller din hæklede cardigan, hvor du viser, at den er hjemmelavet og at du har brugt tid på den.

Praktisk smart

Det er ikke kun en god ide at sætte mærkater på dine ting for at vise, at de er hjemmelavede. Et navnemærke i nakken på en trøje eller andre hjemmelavede ting kan også være en god ide, hvis du ved, at tingene skal med hjemmefra, for det ville være ærgerligt at miste mange timers hårdt arbejde, fordi der sker en fejl eller noget andet, der kræver, at dit stykke tøj skal finde tilbage til dets retmæssige ejer igen. Du kan også med fordel sætte et smart klistermærke på din eller ungernes madpakke eller drikkedunk, så der er mindre risiko for, at den bliver byttet rundt i køleskabet på arbejde eller i skolen, men kommer med hjem igen.